Samenwerking

Samenwerking

Omroep Castricum werkt samen met talloze instellingen en verenigingen om zo veel als mogelijk nieuws te brengen of om speciale radio- en tv-programma’s uit te zenden. Zo zendt de omroep, om de week, de raadscarrousel en raadsvergadering van de gemeente uit. Op zondagochtend is er een kerkdienst te horen vanuit de Dorpskerk. Talloze (sport)verenigingen en instellingen leveren wekelijks, zo niet dagelijks hun nieuws aan.

Op de radio is er in live programma's veel aandacht voor nieuws, achtergronden, interviews en zijn er studiogasten. Bovendien zijn wekelijks de politie, brandweer en de boswachters van PWN te horen met het laatste nieuws. Met de politie zijn zelfs een aantal documentaires gemaakt over hun werk op zaterdagavond en hoe het politiewerk verloopt op het water.

Waar mogelijk zendt Omroep Castricum vanaf locatie uit tijdens evenementen. De  sinterklaasintocht, de Bloemendagen in Limmen, bij diverse Open Dagen van instellingen en verenigingen, op Koningsdag of bijvoorbeeld tijdens de Timmerdorpen. Het zijn enkele voorbeelden waar Omroep Castricum bij aanwezig is. Ook rond de gemeenteraadsverkiezingen pakt de omroep groot uit met in aanloop naar de verkiezingen diverse live radio- en televisiedebatten en een marathon-uitzending op de dag zelf.

Organiseert u of kent u een evenement waar Omroep Castricum bij aanwezig moet zijn? Of wil uw instelling of vereniging in contact komen met Omroep Castricum voor een mogelijke samenwerking? Neem contact op met onze nieuwsredactie via contact@omroepcastricum.nl.