Workshops solliciteren

CASTRICUM - Voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan organiseert Bibliotheek Kennemerwaard samen met Verhelder Talent een serie van 3 sollicitatie workshops. 

Tijdens deze workshops leer je van alles om jouw sollicitatie succesvol te maken. De workshops zijn gratis en kunnen ook los van elkaar gevolgd worden. 

De workshops beginnen met een theoretisch gedeelte. Hierin wordt informatie en kennis gedeeld en krijg je inzichten en voorbeelden uit de praktijk. 

Tijdens de workshop ga je gelijk aan de slag en is er tijd om opdrachten te maken. Zo kun je het geleerde gelijk toepassen op jouw persoonlijke situatie.

Workshop ‘LinkedIn’ in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2) op vrijdag 1 december van 10.00 tot 12.00 uur.

LinkedIn is een belangrijk netwerk om actief op te zijn. Veel recruiters en HR-professionals zijn op LinkedIn te vinden. Je krijgt uitleg over de werking van LinkedIn en het optimaliseren van jouw profiel. 

Workshop ‘Motivatiebrief & ChatGPT’ in de bibliotheek in Bergen (Dreef 1) op vrijdag 8 december van 10.00 tot 12.00 uur.

Hoe maak je een aansprekende sollicitatiebrief zodat je wordt uitgenodigd voor een gesprek en hoe je ChatGPT kan inzetten als ‘hulplijn’.

Workshop ‘Hoe maak ik een goed CV’ in de bibliotheek in Castricum (Geesterduinweg 1) op vrijdag 15 december van 10.00 tot 12.00 uur.

Wanneer je gaat solliciteren is het CV de eerste indruk die je achterlaat. Wat zet je wel en juist niet in jouw CV? Wat is een goede opmaak voor het CV? 

De workshops worden verzorgd door Verhelder Talent. Aanmelden kan via info@verheldertalent.nl.

Foto: aangeleverd