Wereldmuziek zingen


CASTRICUM - Voor komend jaar heeft Kantado Festivalo 8 zangworshops gepland. Elke workshop heeft een eigen thema: Joodse muziek, Balkan, Roma ( zigeuner) en Grieks.

Kantado Festivalo opent het seizoen op zaterdag 23 september met een zangworkshop met Hebreeuwse, Jiddishe en Sephardische liederen. 

Het repertoire dat vorig seizoen is aangeleerd zal worden herhaald en een aantal nieuwe liederen komen daar nog bij. Zoals altijd wordt de meerstemmige zang begeleid met accordeon, gitaar en contrabas. Gast violiste is Nora Farkas.

Het zingen met een orkestje erbij maakt het verschil. De begeleiding is niet alleen ondersteunend, waardoor de liederen snel ingestudeerd kunnen worden, maar voegt ook veel toe aan de beleving van de specifieke sfeer van de verschillende stijlen.

Zing mee in dit 'inloopkoor'. Deelnemers kunnen per keer inschrijven. Er komen veel vaste bezoekers naar deze workshops en nieuwe deelnemers kunnen gemakkelijk aansluiten.

Kantado Festivalo vindt plaats van 10.00- 12.00 uur in het gebouw van Tafeltennisvereniging Castricum, Gobatstraat 12a in Castricum

Deelname kost €10,00. Voor koffie en thee na afloop wordt €1,00 gerekend. Graag contant betalen. Voor aanmelden en informatie: info@wimdegoede.nl. Bellen of appen naar 06-120 257 67 kan ook.

Foto: aangeleverd