Wandel tweedaagse ' De Boogaert '

CASTRICUM - Ongeveer 16 jaar geleden begon mevrouw Steeman een wandel tweedaagse voor de  bewoners van woonzorgcentrum De Boogaert. Dit jaar was het al de 15e keer, dat er gewandeld werd. 

Het gaat hier om de bewoners van het woonzorgcentrum, die zich veelal verplaatsen in een rolstoel en zodoende weinig buiten komen. De eerste wandeltocht werd op 28 augustus gehouden en de tweede afgelopen donderdag.

Mevrouw Steeman, die al 17 jaar in de De Boogaert woont, wilde wel wat meer in de buitenlucht zijn en samen met wat medebewoners en de begeleiding, zoals Carla van Eerd, werd er een wandel tweedaagse georganiseerd. Mevrouw Steeman was in het verleden een vervend wandelaar van de 4Daagse in Nijmegen.

Rond 16:30 uur kwam de ploeg wandelaars terug en werden daar muzikaal verwelkomd, terwijl mevrouw Steeman extra in het zonnetje werd gezet, voor haar inzet om dit voor het 15e jaar te organiseren. De verrassing was compleet voor de vrijwilligers en de deelnemers, waarna er gezellig een drankje werd gedronken.

Fotobijschrift; Linksvoor met zonnebril mevrouw Steeman, ernaast Carla van Eerd.

Foto: Aart Tóth