Vrijwilligers: bedankt voor jullie inzet!

CASTRICUM - Tijdens Vrijwilligersbedankt kregen inwoners van de gemeente Castricum, die actief zijn als vrijwilliger, een bedankje als blijk van waardering voor hun inzet. Dit jaar kon Vrijwilligersbedankt weer op de ‘ouderwetse’ manier plaatsvinden na de coronamaatregelen. Er was voor ieder wat wils. 

Naast de cadeaubonnen, kon Je kon kiezen voor een kook- of schilderworkshop, een rondleiding bij Huis van Hilde, een wijnproeverij, een boswandeling, bioscoopbezoek of een cadeaubon. Voor wie rust en ontspanning wilde, was er een reikibehandeling of een yoga workshop.

Vrijwilligersbedankt werd afgesloten in Theater Koningsduyn met het vertelconcert ‘Love Letters’, door singer-songwriters Botman & Van Vleuten.

Aan het eind van hun optreden werd er een 'Love Letter' voorgelezen, geschreven door Fagun Binnendijk, wethouder van o.a. Welzijnwerk in de gemeente Castricum. Hij roemde de vrijwilligers voor hun inzet, tijd en enthousiasme met deze liefdesbrief.

De gemeente Castricum, Welzijn Castricum en het Vrijwilligers Informatie Punt bedanken alle bedrijven en ondernemers die hebben bijgedragen aan een succesvol Vrijwilligersbedankt 2022.

Dit jaar waren dat Anandi Yoga, Corso Bioscoop, Hof van Kijk Uit, Huis van Hilde, Jacobshoeve Bakkum, Mieke Rozing, Monica Rous, Patisserie Tearoom De Roset, Theater Koningsduyn, SmaakVermaak en de Wereldwinkel.

Foto: Omroep Castricum