Vrienden maken bij Fase Fier

BAKKUM - Al meer dan zeven jaar organiseert Welzijn Castricum elke woensdag een koffieochtend bij Fase Fier. Tijdens deze ontmoeting worden niet alleen belevenissen van de afgelopen week gedeeld, maar ook actuele onderwerpen uit de gemeente Castricum, Nederland en de wereld.

Wat deze bijeenkomsten bijzonder maakt, is de warmte van de ontmoeting. Onder begeleiding van vrijwilligers praten de deelnemers over hun denkwereld, inzichten en opvattingen. 

Zo wordt een sfeer van openheid en begrip gecreëerd, waardoor de kracht van het samenzijn ontstaat. Nieuwe gezichten. Nieuwe verhalen. Nieuwe vriendschappen.

De groep is op zoek nieuwe gezichten, omdat nieuwe mensen, nieuwe verhalen, denkwijzen en standpunten 'meebrengen', waardoor nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

Vindt u het leuk om samen koffie te drinken en van gedachten te wisselen, dan bent u elke woensdag om 10.00 uur van harte welkom bij Fase Fier.

Het adres van Fase Fier is Van Oldenbarneveldweg 5 in Bakkum. U betaalt een eigen bijdrage voor koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Foto: Omroep Castricum