Vacatures Adviescommissie Ruimtelijke Ontwikkeling

REGIO - De provincie Noord-Holland zoekt voor de Adviescommissie Ruimtelijke Ontwikkeling (ARO) 5 deskundigen op het gebied van landschap, stedenbouw en/of cultuurhistorie.

De vacatures komen vrij omdat in de periode tussen 1 maart en 1 oktober 2022 de maximale periode voor 5 leden erop zit. Geïnteresseerden kunnen tot en met 7 februari 2022 solliciteren voor deelname aan de ARO.

De Adviescommissie Ruimtelijke Ontwikkeling adviseert het bestuur van gemeenten en Gedeputeerde Staten van Noord-Holland over de ruimtelijke kwaliteit van nieuwe plannen die grote impact hebben op het landschap.

De commissie bestaat uit 8 leden met de expertise landschapsarchitectuur, stedenbouwkunde en cultuurhistorie, waarbij ook kennis op het gebied van planeconomie, biodiversiteit, circulariteit en duurzaamheid is vertegenwoordigd. De leden van deze commissie worden voor een periode van 2 jaar aangesteld. Deze periode kan maximaal 2 keer met 2 jaar worden verlengd.

U kunt de vacature inzien via de link: https://www.noord-holland.nl/Onderwerpen/Ruimtelijke_inrichting/Advies_bij_ruimtelijke_ontwikkelingen.
Meer informatie: www.noord-holland.nl

foto: Omroep Castricum