Uiterste datum zonnepanelenactie is 30 juni

CASTRICUM - De huidige inkoopactie voor zonnepanelen in Bergen, Castricum en Heiloo loopt nog t/m 30 juni. Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

Particulieren hebben het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Woningeigenaren die al eerder gebruik hebben gemaakt van deze actie besparen gemiddeld zeker €900 euro per jaar aan energie.

De actie is in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket. Naast de energiebesparing, kunnen inwoners zo mee werken aan een schone en duurzame toekomst.

Meer informatie of een webinar terugkijken over zonnepanelen en de inkoopactie kan op de website van het Duurzaam Bouwloket: https://www.duurzaambouwloket.nl/bch-actie.

Voor vragen over deze inkoopactie, zonne-energie of andere duurzame maatregelen neemt u contact op met Duurzaam Bouwloket, e-mail: info@duurzaambouwloket.nl of bel naar 072-743 39 56.

foto: Omroep Castricum