Omroepcastricum

Try-out concert Emergo en Harmonie Pieter Aafjes

AKERSLOOT - Het fanfareorkest van muziekvereniging Emergo neemt op zondag 27 november in Veldhoven deel aan het concours in de eerste divisie.

Onder leiding van hun bevlogen dirigent Erik van de Kolk zijn de leden inmiddels vergevorderd in de voorbereidingen. Zo ver dat zij het muzikale resultaat graag aan u laten horen. Daarom geven fanfareorkest Emergo uit Castricum en Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes uit Culemborg samen een try-out concert op zondag 23 oktober.

Net als Emergo is Pieter Aafjes één van de oudste verenigingen in hun gemeente. En ook net als Emergo speelt het harmonieorkest daar al meer dan honderd jaar een belangrijke rol in de samenleving.

Het concert is in sporthal De Lelie, Rembrandtsingel 3 in Akersloot en begint om 14.30 uur. Kaarten à 5 euro zijn te reserveren via info@emergo.org, maar ook verkrijgbaar aan de zaal.

Op het programma staat onder andere het Capriccio van Christiaan Janssen, een fantasierijk werk gebaseerd op een schilderij van de Italiaanse schilder Giovanni Pannini (1691-1765).

Foto: aangeleverd