Tafeltennis scholentoernooi


CASTRICUM - Zondag 26 maart werd weer het goed georganiseerde jaarlijks scholentoernooi bij de dit jaar 75-jarige tafeltennisvereniging Castricum gehouden. 

Alle basisscholen in Castricum hadden een uitnodiging ontvangen en na 2 trainingen ging het dan toch echt gebeuren in de mooie accommodatie aan de Gobatstraat 12 A. Leerlingen uit groep 6,7 en 8 van de Cunera, de Visser ‘t Hooft, de Helmgras en de Paulusburcht gingen met elkaar de strijd aan. 

Er zaten veel talentjes tussen. Na diverse spannende wedstrijden waren alle winnaars afkomstig van de Paulusburcht. In poule A Ted de Haan. In poule B Mika Wit. In poule C Mohammed Salame en in poule D Maud Marquilas.

Ook degenen, die hebben verloren kunnen terugkijken op mooie partijen en voor allen was er op dit toernooi een medaille of een beker, die werd uitgereikt door de voorzitter. 

Als er jongens en meisjes zijn die zin hebben om te tafeltennissen, dan ben je van harte welkom om mee te trainen. Dat kan op maandagavond vanaf 19.00 tot 20.00 uur.

Op zondag is er een open inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Daar kan voor een klein bedrag iemand meegenomen worden, b.v. een vriendje of vriendinnetje, vader of moeder of iemand anders.

Meer informatie: www.ttvcastricum.nl
Foto: aangeleverd