Sportieve zomer dankzij Zomerboost

REGIO - Clinics, gratis proeflessen, sportdagen, competities, toernooien. Zomerboost heeft het allemaal in huis. Team Sportservice kwam met het idee voor Zomerboost, omdat zij verwachten dat toch best veel mensen dicht bij huis blijven deze zomer.

Sportaanbieders hebben de schone taak hier invulling aan te geven. Op deze manier kunnen clubs laten zien wat ze in huis hebben en zo misschien wel nieuwe leden overhouden aan hun initiatieven.Voor iedereen is er iets sportiefs te beleven deze zomer.  

Op www.noordhollandactief.nl krijg je het aanbod voor 21 juni tot 31 augustus op een presenteerblaadje. Een snelle blik op deze site laat zien dat er aan iedereen is gedacht.

Je kunt deelnemen aan basketbal, beach sporten, beginnen met hardlopen, buiten bewegen, tennis voor senioren, dansen, paardrijden, squash, vechtsporten, voetbal en nog veel meer.

Er is ook een Uniek Sporten aanbod voor mensen met een beperking. Ben jij een expert, maar is het aanbod voor beginners? Of wil je een sport uitproberen en is het niveau van de activiteit iets te hoog gegrepen? Neem dan contact op met de aanbieder, zodat jullie samen kunnen kijken of er een activiteit is die bij jou past.

Ondersteuning voor sportaanbieders bij het opzetten van Zomerboost-activiteiten wordt mogelijk gemaakt door de gemeente. Aanbieders kunnen een financiƫle bijdrage ontvangen vanuit het lokale sportakkoord.

Mocht je vragen hebben over Zomerboost, neem dan contact op met Joyce via jvantunen@teamsportservice.nl of 06-112 712 05.

foto: aangeleverd