Sporten op het water voor jongeren van 12 tot 30 jaar

CASTRICUM - Nu de zomervakantie gaat beginnen, biedt Team Sportservice een watersportprogramma aan voor jongeren en jongvolwassenen uit de gemeente Castricum. Tussen maandag 5 en vrijdag 16 juli kunnen zij komen suppen, surfen en kanovaren. Ben jij tussen de 12 en 30 jaar oud? Dan heb je geluk en mag je deelnemen aan de activiteiten.

Al meer dan 200 jongeren uit de gemeente Castricum hebben de afgelopen maanden deelgenomen aan de activiteiten die Team Sportservice Kennemerland georganiseerd heeft.  Nieuw tijdens het volgende programma zijn de aparte rondes voor jongvolwassenen (18 t/m 30 jaar). Voor iedere activiteit is er één ronde vrijgemaakt voor deze doelgroep, waar zij zich voor kunnen inschrijven. Deze activiteiten vinden plaats in de avonduren, waardoor het goed af te stemmen is met werk en/of studie. Alle andere rondes zijn voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud.

De activiteiten zijn voor sporters én niet sporters, voor waterratten én de niet waterratten. Kortom iedereen tussen de 12 en 30 jaar is welkom en kan meedoen. Op het strand van Castricum is de surfactiviteiten. Op het Stet in Limmen gaan de supboarden het water in en bij de Boekel in Akersloot is de kanoactiviteit.

Lijkt het jou leuk mee te doen aan een of meerdere activiteiten? Kijk dan op www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021 voor meer informatie en inschrijven. Inschrijven is verplicht. Vergeet je vrienden, vriendinnen, buren of familieleden niet uit te nodigen. Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251-254740.

De activiteiten worden onder andere uitgevoerd door lokale sportaanbieders. Voor de jongere jeugd organiseert Team Sportservice iedere vakantie sportieve activiteiten.