Sportakkoord geeft een boost aan de sportwereld

CASTRICUM - Verschillende lokale partijen werken samen aan de uitvoer van het sportakkoord van Castricum. Deze partijen ondernemen actie om meer inwoners in beweging te krijgen.

Het sportakkoord van Castricum zet zich in op drie actiethema’s. Versterking en vitalisering van sportaanbieders, sport voor specifieke doelgroepen en een beweegvriendelijke leefomgeving voor jong en oud.

Het lokale sportakkoord geeft onder andere een financiële impuls aan de zomerboost campagne, waarin veel lokale sportaanbieders deze zomer zorgen voor sportieve activiteiten voor jong en oud.  

Wil je bijdragen aan één van de uitgeschreven plannen? Of heb jij een goed idee waar de sportwereld van de gemeente Castricum blij van wordt? Dan is het sportakkoord op zoek naar jou!

Ieder kwartaal kunnen er nieuwe plannen ingediend worden die bijdragen aan de realisatie van de drie actiethema’s. De eerste deadline voor het indienen van plannen is op 1 juli.

Op www.sportenbewegenincastricum.nl/sportakkoord vind je meer informatie over het sportakkoord, het indienen van jouw plan en het aanvragen van budget.

Heb je vragen over de voorwaarden of over het aanvragen van budget, neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Joyce van Tunen, mail: jvantunen@teamsportservice.nl of telefoon: 06-112 712 05.

foto: aangeleverd