Met de Sint ontbijten

CASTRICUM  – Na de intocht in Castricum, Limmen en Akersloot, was het even bijkomen voor Sinterklaas. Maar aan deze rust  kwam afgelopen zaterdag een einde, toen het Sinterklaashuis in de Burgemeester Mooijstraat de deuren opende. Dat werd even een happening.

Onder begeleiding van de "Creatieve Wieven" werd het een feest of Sinterklaas al jarig was, wat overigens pas op 5 december blijkt te zijn. De kinderen en de Sint maakten er een dolle boel van in het mooie Sinterklaashuis, wat prachtig is ingericht door de " Creatieve Wieven",  met een bijdrage van het Ondernemersfonds Dorpshart Castricum.

Heb je dit allemaal gemist, geen probleem, want zondag 27 november kan je samen met Sint ontbijten van half 10:00 tot 11:00 uur. Gezien de te verwachte belangstelling, is vooraf opgeven via creatievewieven@gmail noodzakelijk, waarbij een bijdrage van €12,00 wordt gevraagd.

Vervolgens kan je ook nog op woensdag 30 november je schoen zetten in het Sinterklaashuis,  van 16:00 tot 17:30 uur, met een grote kans dat Piet er wat in gaat doen. 

Na deze feestelijkheden gaan Sinterklaas en Piet weer het dak op om uit hun dak te gaan.

Foto's: Aart Tóth