Scholentoernooi tafeltennis

CASTRICUM - Zondag 11 februari werd het jaarlijkse scholentoernooi tafeltennis gehouden bij tafeltennisvereniging Castricum aan de Gobatstraat 12a in Castricum.

Kinderen uit groep 6,7 en 8 van diverse scholen waren aanwezig om de sportieve tafeltennisstrijd met elkaar aan te gaan. Er waren 2 trainingen aan vooraf gegaan.

In de eerste ronde waren 25 jongens en meisjes ingedeeld in 5 poules. Voor de 2e ronde werden de kinderen opnieuw ingedeeld, op grond van hun prestatie in de 1e ronde.

Onder toeziend oog van de ouders, meesters en juffen zag je in de wedstrijden spelers zonder ervaring voorzichtig slaan en gevorderden, die mooie smashes hadden. Er zaten vele talentjes bij.

In de hoogste poule was de uiteindelijke winnaar Giel van Dam. De nummers 2 en 3 waren respectievelijk Maz van Diepen en Valentina Rouweler. Alle drie kwamen uit voor de Juliana van Stolbergschool.

Kinderen, die het leuk hebben gevonden, en tafeltennis willen leren, kunnen komen trainen op maandag 26 februari en maandag 4 maart tussen 19.00 en 20.00 uur.

Foto: aangeleverd