Provincie biedt gratis opleiding

REGIO - De provincie Noord-Holland biedt werkzoekenden een gratis opleidings- en ervaringstraject aan in het Smart Mobility werkveld, een van de meest kansrijke sectoren van dit moment.

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, dat maakt ook dat de wereld van de mobiliteit vlug verandert. Reizigers verplaatsen zich op een andere manier en kunnen hun reis steeds beter plannen.

Daarnaast staan wegbeheerders en overheden voor grote maatschappelijke opgaven. Zij zetten Smart Mobility toepassingen in die bijdragen aan slim, schoon en veilig reizen. Daarom is er nu en in de komende jaren veel behoefte aan gemotiveerde nieuwe medewerkers in dit uitdagende vakgebied.

Het traject start de eerste 3 maanden (april tot en met juni) met een opleiding van 4 dagen per week om met veilige, slimme en duurzame mobiliteit aan de slag te gaan.

Deelnemers worden in 6 maanden opgeleid om met veilige, slimme en duurzame mobiliteit aan de slag te gaan én doen ervaring op in het werkveld.Naast theorie komen ook de praktische vaardigheden aan bod.

Op 15 februari van 9.30 tot 12.00 uur is er een informatiebijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor tot uiterlijk 7 februari aanmelden door een e-mail te sturen naar: Smartmobility@uwv.nl. Daarna ontvang jij meer informatie.

Meer informatie: www.noord-holland.nl.

foto: Omroep Castricum