Rectificatie Open Huis Jac. P. Thijsse College

CASTRICUM - Donderdag 16 november opent het Jac. P. Thijsse College in Castricum haar deuren voor nieuwsgierige leerlingen van de basisscholen uit de omgeving. 

De school voor vmbo-tl, havo en vwo organiseert voor toekomstige brugklassers een Open Huis tussen 15:30 en 18:30 uur. Hier kan maar één ouder of verzorger bij aanwezig zijn.
Het Jac. P. Thijsse College, een middelbare school met een internationaal profiel, biedt daarmee een inkijkje in de sfeer van de leeromgeving van de school.

Dit is dé kans voor leerlingen van groep 8 van de basisscholen uit de omgeving om een indruk te krijgen van hoe de lessen op de school er aan toe gaan.

Het programma van het Open Huis bestaat uit twee onderdelen. Allereerst is er de mogelijkheid voor de leerlingen en hun ouder of verzorger om een rondleiding door de school te krijgen.

Het tweede onderdeel bestaat uit workshops naar keuze. De kinderen kunnen zich inschrijven voor vier workshops. Zij kunnen een keuze maken uit een les Nederlands, Spaans, biologie, bèta, scheikunde, muziek, tekenen, lichamelijke opvoeding of een workshop van JPTeens, die hard aan het oefenen zijn voor de jaarlijkse musical. 

Als het ouders en basisschoolleerlingen door omstandigheden niet lukt om het Open Huis op 16 november te bezoeken, dan is er op 3 februari de mogelijkheid om de Open Dag te bezoeken.

Aanmelden kan tot 28 februari 12:00 via de website: www.jpthijsse.nl.
Foto: Omroep Castricum