Nieuwe musical van Aquarius

AKERSLOOT - De nieuwe musical van Aquarius 'Judas en Jezus' The Passion komt er aan. Aquarius heeft er weer zin in en na 2 jaar afwezigheid kan het gelukkig weer. 

Het script voor deze musical á la the Passion is geschreven door Corrie Kerssens. Samen met Ester Hopstaken heeft zij ook de liedjes uit gezocht. 

De musical bevat maar liefst 20 popsongs geheel in het Nederlands gezongen, van onder andere De Dijk, Racoon, Diggy Dex, Bløf, Tina Turner, Hazes, Pink Floyd, de 3J's en zelfs van Queen. De teksten zijn her en der herschreven passend bij het verhaal. Sandra Eriks heeft de choreografie voor haar rekening genomen.

De repetities voor deze musical lopen al even. In het begin van de Corona tijd, ging dat via Zoom, met het idee dat het niet zo lang zou gaan duren. 

Maar dat viel toch erg tegen, en daarom zijn uiteindelijk de repetities gestopt. Inmiddels wordt er vanaf september al weer hard en serieus gerepeteerd, om een mooie musical uit te kunnen voeren.

Aquarius speelt de musical met maar liefst 40 koorleden. Daarnaast zijn er diverse gastrollen en worden een twintigtal nummers voorgedragen.

Kom meegenieten op vrijdag 24 maart, zaterdag 25 maart, vrijdag 31 maart of zaterdag 1 april. De musical wordt uitgevoerd in de Sint Jacobus Kerk, Kerklaan 37, 1921 BK Akersloot. De aanvang is 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur.

De kaarten zijn in de voorverkoop bij Marskramer Velzeboer Julianaweg 40, Akersloot of te bestellen bij de koorleden en eventueel ook aan de deur. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina. 

Foto: aangeleverd