Nieuwe kinderopvang in Dorpsstraat

CASTRICUM - Het gebouw van ABN Amro aan de Dorpsstraat wordt een kinderopvang, met de naam "Het Strandhuis". Niets geen bioscoop, geen appartementen of fitnesscentrum maar een uitgebreide kinderopvang. Na jaren van vraagtekens en leegstand eindelijk weer reuring in dat deel Dorpsstraat.

Een flinke kinderopvang van Forte met de voor Castricum aansprekende naam ‘Het Strandhuis’, wat zich zal uiten in een tuin en speelplaats aan de achterzijde van het voormalige bankgebouw. De overige kinderopvang van Forte hebben aansluitende namen als De Vuurtoren en Het Zandkasteel. ‘Het Strandhuis’ is een opvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en voorziet in de stijgende vraag naar kinderopvang.

Het kinderdagverblijf wordt ingericht met vier groepen met kinderen in dezelfde leeftijd als ook kinderen van 0 tot 4 jaar. Inschrijven of plaats bespreken, kijk dan op www.fortekinderopvang.nl of bel naar 0251 658 058. Eerst gaat er nog even verbouwd worden en krijgt zelfs de gevel een vriendelijker aanzicht met speciaal bewerkt hout. Naar verwachting is de opening in het laatste kwartaal 2022.

Tekst/foto en bewerking: Aart Tóth