Netwerkbijeenkomst zorg- en welzijnsorganisaties

CASTRICUM - Afgelopen juni vond de eerste netwerkbijeenkomst van zorg- en welzijnsorganisaties in de gemeente Castricum plaats. Het bleek een groot succes te zijn.

Meer dan 25 partijen waren vertegenwoordigd en de opkomst was groot. Er werken namelijk veel gepassioneerde mensen, vrijwillig en betaald, in de zorg en welzijn binnen de gemeente. 

Soms was het niet duidelijk wat er allemaal qua aanbod is en wat nodig is om (nog beter) samen te werken en zo de ketens te versterken.

Om hier een vervolg aan te geven organiseren de gemeente, KBO Castricum en Welzijn Castricum een tweede bijeenkomst. De bundeling van kennis, ervaring en creativiteit maken deze bijeenkomsten  bijzonder.

Het Sociaal Team zal een presentatie geven en vervolgens is er mogelijkheid om nader kennis te maken met de aanwezige netwerkpartners.

De bijeenkomst is op 28 november van 14:00 tot 16:30 uur in het gemeentehuis van Castricum. Iedereen die een rol vervult in zorg- en welzijnsland en idee├źn of ervaring wil delen of ophalen is welkom.

De toegang is gratis. Aanmelden kan via: info@kbocastricum.nl Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar: info@kbocastricum.nl.

Foto: Omroep Castricum