Neem een kijkje in de sprookjestuin

CASTRICUM - Ook dit jaar is de sprookjestuin weer te bezoeken in de Tuin van Kapitein Rommel. Ontdek welke sprookjes er dit jaar te zien zijn. Han Bokma van Omroep Castricum maakte een videoverslag en neemt de bezoeker mee langs de verschillende verhalen.

De sprookjestuin werd mogelijk door de vele vrijwilligers en met de prachtige creaties van kunstenares Anja Jonker en Marije Samuels. Welke sprookjes zouden er dit jaar zijn? Doornroosje, Sneeuwwitje, Hans en Grietje, of misschien wel Pinokkio? Kom het zelf ontdekken of kijk naar het videoverslag bij Omroep Castricum.

Van zondag 23 juli t/m donderdag 27 juli is de tuin dagelijks te bezoeken. Kaartjes kunnen online worden gereserveerd via de website van de Tuin. Ook is er op die website meer informatie te vinden over de Tuin van Kapitein Rommel, de openingstijden en kunt u zich aanmelden als vrijwilliger.

Het videoverslag van Han Bokma is de hele week te zien op Omroep Castricum: via deze website, via ons YouTube-kanaal en bij Omroep Castricum op televisie om 08:00 uur, 11:00 uur, 14:00 uur, 17:00 uur, 20:00 uur en 00:00 uur.