Music Train bijna klaar voor een nieuwe show in november

BAKKUM - Na twee jaren waarin de Corona roet in het eten heeft gegooid, gaat het Music Train uit Castricum dit jaar wel lukken een leuke muzikale show voor u te organiseren. Het koor is druk aan het repeteren om dit voor elkaar te krijgen. Onder begeleiding van Wilma Ploegaert wordt er geoefend en worden de laatste puntjes op de i gezet.

Net als in de vorige show van 2018 is het optreden in blokken, met allerlei verschillende nummers van toen en nu. Dit keer ook een medley met nummers van een Nederlandse zanger. De naam van de show is 'After the Silence', maar u kunt ervan uit gaan dat de avonden alles behalve stil zullen zijn. De September Blues Band verzorgt de muzikale ondersteuning.

U kunt nu al kaarten bestellen via info@music-train.nl, voor de show op vrijdag 4 en/of zaterdag 5 november in Fase Fier in Bakkum. Kaarten kosten €12,50 per persoon.

In de pauze kunt u een drankje kopen aan de bar van Fase Fier. Tevens is er zoals u gewend bent een loterijverkoop met mooie prijzen. De optredens beginnen om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Misschien is zingen bij Music Train iets voor u? Elke donderdagavond zijn de repetities in het altijd gezellige Fase Fier. Plezier in het zingen en samen zijn staat voorop.

foto: aangeleverd