Castricumse moeder en dochter schrijven thriller

CASTRICUM - De in Castricum geboren en getogen auteur Marja West (moeder) en chef-kok Anna Bontekoe (dochter) hebben samen een boek geschreven.

In deze eerste culinaire maffiathriller van Nederlandse bodem met de titel 'Het zal nooit meer kaviaar zijn' kookt de Castricumse chef-kok Anna Bontekoe Italiaanse vega(n) recepten die New Yorkse maffiabazen doen denken aan hun grootmoeders keuken in Palermo.

'Het zal nooit meer kaviaar zijn' verschijnt op 8 april en neemt je mee naar ware gebeurtenissen rondom de New Yorkse maffia in de jaren 70, met bomaanslagen, schietpartijen, afpersingen en de mysterieuze verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa.

De Nederlands/Italiaanse Sofia infiltreert in het verhaal met gevaar voor eigen leven in de beruchte maffiafamilie Gambino met aan het hoofd 'Big Paul' Castellano. 

Door heerlijke maaltijden te bereiden wint zij zijn vertrouwen en ontrafelt ze de diepste geheimen van de New Yorkse maffiawereld. Naast dit verhaal vind je 18 kleurrijke vega(n) recepten geïnspireerd op de Italiaanse keuken.

Auteur Marja West schrijft niet alleen thrillers, maar ook audio- en televisieseries, feelgoodromans en non-fictie. Haar boek 'Verloren in de Jungle', met feiten over de mysterieuze verdwijning van twee Nederlandse meisjes in Panama, werd vertaald in het Engels en Russisch. 

Dochter Anna Bontekoe is chef-kok en kookt voornamelijk fusion vegetarisch en plantaardig met de focus op smaken uit de Mediterrane en Midden Oosterse keuken.

Foto: Anna en Marja (Wendy van den Eijnde Media)