Ludieke groet van Vitesse’22 jeugd aan Teun Koopmeiners

CASTRICUM - De jeugd van voetbalclub Vitesse'22 heeft op een ludieke wijze Teun Koopmeiners succes gewenst. Hij is voor velen een voorbeeld. Teun Koopmeiners voormalig jeugdspeler van Vitesse’22, speelt dit jaar voor Oranje tijdens het EK.

Om hem veel succes te wensen hebben de jeugdleden tijdens de afsluiting van het voetbalseizoen met spandoeken de voornaam van de AZ speler gelegd waarna alle in het oranje geklede mini Teuntjes eromheen stonden.
Zo wensten zij en alle leden van Vitesse ’22, hem en het oranje legioen veel succes en plezier tijdens het EK. Deze steunbetuiging is ook vastgelegd met een drone. De beelden hiervan kunt u terug vinden op de website www.100jaarvitesse22.nl.

Deze website is gelanceerd vanwege het 100e geboorte jaar van Vitesse’22 en de voetbalvereniging wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Het zal gepaard gaan met een jaar vol activiteiten, speciale gelegenheden, herinneringen ophalen en worden afgesloten met bijzondere feestelijkheden in mei 2022 voor (oud)-leden, spelers, trainers, sponsoren en iedereen die Vitesse ’22 een warm hart toedraagt. Voor zowel jong als oud.

foto: aangeleverd