Limmen bepaalt zelf hoe de straten eruitzien

LIMMEN - Enkele maanden geleden is er een initiatief gestart door inwoners van Limmen om richting de gemeente invloed uit te oefenen om de verkeersveiligheid van Limmen te verbeteren.

Er zijn enkele bijeenkomsten georganiseerd. Alle ideeën zijn verzameld en samengevat in het verslag ‘Het Avontuur’ met adviezen en suggesties voor de weggetjes van Limmen. Dit verslag kunt u via avontuurlimmen@gmail.com ontvangen.

De ideeën van de inwoners hebben geleid tot tien uitgangspunten. Het gaat onder andere om het verbeteren van de verkeersveiligheid, behouden van het dorpse karakter en het terugbrengen van het groene karakter.

Nu zijn ze als initiatiefgroep zover om samen met zoveel mogelijk inwoners een concreet voorstel voor de inrichting van de Kapelweg en Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat te maken. Na deze twee eerste straten gaan ze door met de andere straten.

Wilt u uw stem laten horen? Praat met de initiatiefnemers en bepaal dan zelf of u ook mee wilt doen. Op geven kan via avontuurlimmen@gmail.com. Laat niet aan anderen over hoe Limmen eruitziet in de toekomst.

Doet u mee? De initiatiefnemers Piet van der Steen, Hedy Otemann, Hans Min en Leo van Schoonhoven met ondersteuning van tientallen anderen rekenen op u.

Fotobijschrift: Voorbeeld wat wel wat aandacht kan gebruiken
tekst en foto: Aart Tóht