Lichtjesavond Alkmaar

REGIO - De Lichtjesavond van Alkmaar is terug. Zaterdag 27 augustus, tijdens het laatste kermisweekend, wordt na enkele jaren afwezigheid hét lichtspektakel van Alkmaar weer georganiseerd door Lionsclub Alkmaar.

Naar dit spektakel wordt elk jaar reikhalzend uitgekeken door de bewoners van Alkmaar en omstreken. Er zijn zelfs fans van het eerste uur die hun vakantie in de regio vieren om er bij te zijn.

Aan elke editie van de Lichtjesavond wordt een goed doel gekoppeld. Dit jaar is er voor gekozen om het Noordwest Ziekenhuis te helpen met de aanschaf van, hopelijk meerdere, VR-brillen. Uit onderzoek blijkt dat de inzet van een VR-bril ervoor zorgt dat patiënten minder pijn en angst ervaren na behandeling.

Als deelnemer aan de Lichtjesavond draag je bij aan dit mooie doel, om de spanning en pijn na een operatie te verzachten door de inzet van deze VR-brillen.

Ook dit jaar zijn er VIP-arrangementen beschikbaar. Voorgaande jaren bleek er grote vraag te zijn om deze avond als VIP-gast te beleven.

Heerlijk genieten van de lekkerste gerechten en uitstekende wijnen om vervolgens vanaf de boot of al wandelend langs de verlichte grachten het lichtjesspektakel te bewonderen.

Wil jij ook deelnemen aan deze betoverende vaartocht door de sfeervol verlichte grachten van Alkmaar? Ga dan naar www.lichtjesavondalkmaar.nl en klik op ‘vaar mee’.

Foto: fotograaf Rob Glas (aangeleverd)