Leger des Heils collecteert in Castricum

CASTRICUM - In de week van 27 november tot en met 3 december gaan de collectanten van het Leger des Heils de straat weer op voor de landelijke collecte. 

In het hele land wordt geld opgehaald voor hulp aan kwetsbare mensen. De opbrengst van de collecte is bestemd voor het buurtwerk van de organisatie. 

Verspreid over Nederland heeft het Leger rond de 130 buurthuiskamers, bedoeld voor de directe omgeving en toegankelijk voor iedereen

In deze complexe tijden, waarin armoede en uitsluiting als gevolg van economische omstandigheden steeds vaker voorkomt, is financiรซle hulp harder nodig dan ooit. 

Steeds meer mensen zijn op zichzelf teruggeworpen en niet iedereen redt het alleen. Het Leger des Heils zet alles op alles om zorg en ondersteuning te kunnen blijven bieden, want de behoefte aan contact en directe hulp blijft enorm.

Zo verruimt het Leger des Heils deze winter de openingstijden van zoโ€™n 130 buurthuiskamers. Iedereen die in de knel komt door de stijgende inflatie en/of zich zorgen maakt over een te hoge energierekening is welkom. 

Het overgrote deel van de buurthuiskamers is niet gesubsidieerd, waardoor het bestaan volledig afhankelijk is van giften en donaties. Ook voor de verruiming van de openingstijden is extra geld nodig.

Voor wie niet aan de deur kan geven, heeft het Leger des Heils een mogelijkheid gecreรซerd om online aan de collecte te geven. Op https://doneren.legerdesheils.nl is daarover meer informatie te vinden.

Foto: aangeleverd