Laatste kans zonnepanelenactie

CASTRICUM - De inkoopactie voor zonnepanelen loopt eind juni af. Met deze actie kunnen gezamenlijk zonnepanelen worden ingekocht voor een scherpere prijs. De gemeente ondersteunt de actie, in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en CALorie Energie.

Meld u aan vóór 1 juli, en kijk voor meer informatie op www.duurzaambouwloket.nl/bch-actie. Op de website van Duurzaam Bouwloket is het ook mogelijk het webinar terug te kijken over zonnepanelen en de inkoopactie.

Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden. Particulieren hebben daarnaast het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor. Woningeigenaren besparen gemiddeld zo'n 900 euro per jaar aan energie.

Voor vragen over deze inkoopactie, zonne-energie of andere duurzame maatregelen, neem contact op met Duurzaam Bouwloket, via info@duurzaambouwloket.nl of 072 743 39 56.