Laatste kans zonnepanelenactie

CASTRICUM – De huidige inkoopactie voor zonnepanelen in Castricum loopt tot en met 30 juni. Met de actie kunnen de zonnepanelen worden geïnstalleerd tegen gunstige prijzen.

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. De gemeente Castricum steunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en CALorie Energie. Naast de energiebesparing, werkt u zo ook mee aan een schone en duurzame toekomst. De huisbezoeken van de actie worden door de installateurs uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Meld u aan vóór 1 juli, en kijk voor meer informatie op www.duurzaambouwloket.nl/actiecastricum. Op de website van Duurzaam Bouwloket is ook de mogelijkheid het webinar terug te kijken over zonnepanelen en de inkoopactie. 

Waarom meedoen met deze actie? Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden. Particulieren hebben daarnaast het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor. Woningeigenaren kunnen 640 euro per jaar aan energie besparen.

Heeft u vragen over deze inkoopactie, zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket, via info@duurzaambouwloket.nl of 072 74339 56.