Omroepcastricum

Koop een lot en steun een vereniging

CASTRICUM - Zaterdag 24 september starten 11 verenigingen uit Castricum met de verkoop van loten voor hun club. Dit jaar is dat extra bijzonder. De Grote Clubactie bestaat 50 jaar! Met de felicitaties van koning Willem-Alexander op zak is dit nu al een jaar met een extra gouden randje.

Voor veel Nederlanders is ‘hun club’, ook anno 2022, onmisbaar. Verenigingen zorgen voor sociale samenhang, het zijn plekken waar vriendschappen voor het leven worden gesloten, waar het eigen talent wordt ontdekt en gezamenlijk mooie momenten worden beleefd.

De Grote Clubactie is de grootste, en meest breed gedragen, fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen.

Het lokale karakter is nog steeds de grote kracht. Je koopt een lot van een bekende om een plaatselijke vereniging te ondersteunen. Dit jaar doen in de gemeente Castricum de volgende clubs mee:

- Akersloot: HV Meervogels 60

- Limmen: Sportvereniging Tios

- Castricum: Atletiek Vereniging Castricum, CSV Handbal, Korfbalvereniging Helios, TV Castricum, FC Castricum, Castricumse Rugby Club, MHCC, Gymnastiekvereniging DOS en Kinderkoor MUCICSTAR.

foto: Mogen de lotenverkopers uit de gemeente Castricum dit jaar ook weer op uw steun rekenen? (aangeleverd)