Kom naar de finale van Kunstbende

REGIO - Zondag 26 juni wordt de Kromhouthal in Amsterdam omgetoverd tot dé place to be voor jonge makers van 13 t/m 18 jaar, want dan vindt de finale van Kunstbende plaats tijdens het Kunstbende Young Creators Festival.  

Van 12.00 tot 20.00 uur passeren maar liefst 100 acts van finalisten in de categorieën Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater de revue.

Van goochelact tot dragking, van electronische pop tot rock, van 'spoken word' tot proza en van Instagram-memes tot TikTok-video's.

Alles kan en alles mag op het Kunstbende-podium, mits het maar zelf bedacht en gemaakt is. Check de line-up van de finalisten op kunstbende.nl/festival. Klik op hun profiel en leer ze beter kennen.

De winnaars van de finale worden beloond met diverse stimuleringsprijzen waaronder een optreden op een groots podium, van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam.

De weg naar deze ‘mainstage’ wordt begeleid door een coach op maat voor elke nummer één in elke categorie. Bij Content Creator is er een nieuwe mainstage bij gekomen: een meeloopweek bij BNNVARA Academy.

Er zijn beperkte parkeerplekken beschikbaar. Zorg dus dat je rondom de Kromhouthal parkeert, of met het OV komt. Op 26 juni zijn er werkzaamheden aan het spoor op diverse plekken in het land. Dit kan voor vertraging zorgen. Dus check ruim voor je vertrek de NS-site https://www.ns.nl.

Voor meer informatie of kaarten ga je naar https://www.kunstbende.nl.

foto: gemaakt door Arianne Doppenberg