Kinderboekenweek 2022 Gi-ga-groen!

CASTRICUM - Tijdens de Kinderboekenweek van 5 tot 16 oktober organiseert Bibliotheek Kennemerwaard verschillende gave activiteiten voor kinderen, met Ên zonder boeken!

In bomen klimmen, diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen, picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in eigen tuin. De natuur is overal om ons heen en buiten is er van alles te ontdekken en te doen.

Wil jij weten hoe een panda, tijger of ijsbeer leeft? Of ben je juist nieuwsgierig naar de dieren in de zee of diep onder de grond? Misschien wil je alles leren over planten, bloemen en kruiden? En ben je benieuwd hoe je de natuur en het klimaat een handje kan helpen?

Ontdek het allemaal in de bieb, want de Kinderboekenweek is dit jaar Gi-ga-groen! In de speciale Kinderboekenweekfolder die in de bibliotheek ligt kun je er alles over lezen.

Doe mee en reserveer nu alvast jouw plek! Alle informatie over de Kinderboekenweek vind je op www.bknw.nl/kinderboekenweek.
Tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis! En kinderen lenen boetevrij!

Schrijf jij je in tijdens de Kinderboekenweek? Dan krijg je de Kinderboekenweekkrant cadeau.

foto: aangeleverd