Kids in Concert 24 juni 2023– Videoverslag

CASTRICUM – 24 juni 2023 was het spectaculaire optreden van Kids in Concert in de tot theater omgebouwde sporthal De Bloemen. De spotlights zorgden voor het juiste effect bij de samenzang van wel 400 leerlingen van basisscholen en brugklassers uit Uitgeest, Heiloo en Castricum.

In de korte reportage die Dick Boer voor Omroep Castricum maakte naast gesprekjes met initiatiefnemer Herman Sterken, Mariz Tauber van clubMariz en dirigente Rolien Eikelenboom een registratie van drie spetterende nummers.

De dansgroepen van club Mariz, de begeleidingsband van Shenk Entertainment en de presentatie en zang van de sublieme Nienke van den Berg zorgden ervoor dat de toeschouwers een fantastische avond hadden.

Op 30 juni konden Herman Sterken Mariska Tauber een cheque van maar liefst € 15.000 overhandigen aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Het geld is voor onderzoek waardoor kinderen met de taaislijmziekte aan passende medicijnen kunnen worden geholpen in de toekomst.

De uitzending is regelmatig te zien bij Omroep Castricum. De aflevering is ook terug te zien op de website van Omroep Castricum en op het YouTube-portal van de omroep.

Foto: aangeleverd