Jongeren ontmoeten elkaar bij Join US

CASTRICUM - In een tijd waarin verbinding cruciaal is, bundelen jongeren tussen de 18 en 23 jaar hun krachten in en rond de gemeente Castricum.

De organisatie Join US organiseert twee keer per maand een ontmoeting, waar jongeren de gelegenheid krijgen elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en nieuwe vriendschappen op te bouwen. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 15 december. De locatie is elke keer anders, die zie je na aanmelding op de site van Join Us.

Join US biedt jongeren een veilige en gastvrije omgeving, waar zij elkaar kunnen ontmoeten ongeacht hun achtergrond of interesses. De organisatoren creëren een positieve sfeer waarin jongeren zich gesteund voelen en de mogelijkheid hebben zichzelf te zijn.

Er zijn interactieve activiteiten van kennismakingsspellen tot creatieve workshops. Maar ook activiteiten die de deelnemers zelf organiseren, waardoor zij op een leuke manier met elkaar contact maken. Verder is er ruimte voor inspirerende gesprekken, met sprekers, die over hun eigen ervaringen met eenzaamheid vertellen en manieren bespreken hoe jongeren elkaar kunnen ondersteunen.

Join Us is niet alleen een ontmoeting. Het is een stap in de richting van het versterken van de sociale vaardigheden. Alle jongeren tussen de 18 en 23 jaar uit Castricum en omstreken worden uitgenodigd om deel te nemen, elkaar te ontmoeten en samen van gedachten te wisselen en daardoor een gezellige avond te hebben.

Join Us wil een gemeenschap creëren waarin niemand zich alleen hoeft te voelen! Aanmelden kan via de website van Join Us: join-us.nu/aanmelden. Voor meer informatie over de ontmoetingen of over de aanmelding, neem je contact op met Amber Hulsken van Welzijn Castricum via: a.hulsken@welzijncastricum.nl.

Foto: officiële hangplek Gerbransven (Omroep Castricum)