Jongeman zwaar mishandeld; getuigen gezocht

REGIO - Vrijdagavond 21 januari rond 21.10 uur is een 17-jarige Uitgeester in het steegje bij De Sluiswachter in Uitgeest zwaar mishandeld. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Die avond liep het slachtoffer door de steeg, toen hij uit het niets werd aangevallen door een onbekende man en verschillende malen hard op zijn gezicht is geslagen.

Het gebit van het slachtoffer is zwaar beschadigd en hij heeft een gebroken neus opgelopen. De jongman is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

De verdachte is een man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Tijdens de mishandeling droeg hij een zwarte muts en sjaal. Hij had een grijze jas tot op de heup aan met een gele driehoek op de borst of op de mouw.

De recherche onderzoekt deze zaak en komt graag in contact met getuigen die zich nog niet hebben gemeld. Ook roept de recherche bewoners in de omgeving van de Sluiswachter op om eventuele camerabeelden te delen.

De recherche heeft inmiddels in de buurt ook een flyer uitgedeeld, met daarin in een oproep informatie te delen. De politie is te bereiken via 0900-8844.  Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Tips of beelden kunt u ook insturen via het tip formulier op de website www.politie.nl.

foto: Omroep Castricum