Inschrijven Ronde van Noord-Holland

REGIO - Noord-Holland springt weer op de fiets om een van de oudste toertochten van Le Champion te rijden. Op zaterdag 22 april 2023 vindt de 49e editie van de Ronde van Noord-Holland plaats. Inschrijven is nu mogelijk. Kenmerkend voor deze lenteklassieker zijn de routes door prachtige groene polders, langs historische stolpboerderijen en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes. Deze editie kunnen de deelnemers kiezen uit afstanden van 85, 110 of 160 km.  

Met routes langs de mooiste plekjes van de provincie verdiend de Ronde van Noord-Holland een plekje in jouw wieleragenda. Voor zowel fanatieke als recreatieve racefietsers zijn er drie afstanden van 85, 110 of 160 km.

De Ronde van Noord-Holland kan worden gestart vanaf maar liefst drie verschillende startlocaties. Door de diverse opstaplocaties fietsen duizenden deelnemers verspreid door heel Noord-Holland. De fietsers kunnen hun lenteklassieker starten in Alkmaar, Hoorn of Purmerend.

Dit jaar is de Hartstichting weer het goede doel van de Ronde van Noord-Holland. Iedereen heeft het recht op een gezond hart. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben en te léven. Daarom werken we samen aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te kunnen herkennen en opsporen én beter te behandelen. Er kan een vrijwillige donatie worden gedaan tijdens de inschrijving of je kunt jezelf laten sponsoren door een actiepagina aan te maken via de website.

De inschrijving is geopend tot en met 10 april 2023. Deelnemers die als eerst een startbewijs bemachtigen kunnen gebruik maken van een korting op het inschrijftarief. Let op: hiervoor zijn een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar! Inschrijven is mogelijk via www.rondevannoordholland.nl.

Foto: aangeleverd