Inschrijving 15e Wandel4daagse Alkmaar geopend

REGIO - De inschrijving voor de 15e editie van de Wandel4daagse Alkmaar is geopend. Het vierdaagse wandelevenement van Le Champion vindt plaats van woensdag 14 juni t/m zaterdag 17 juni 2023. 

De verwachte 6.000 deelnemers ontdekken in vier dagen Noord-Holland. Voor iedereen is er een route, met maar liefst vijf verschillende afstanden per dag: 8,5, 15, 20, 25 of 40 kilometer. 

In 2023 bevatten de routes opnieuw unieke passages over uitgestrekte polders, prachtige bossen, bekende duurzame (villa)wijken en historische- en religieuze locaties. De afwisseling is enorm. 

Sinds 2017 is ’t Praethuys, een inloophuis voor mensen met kanker in Alkmaar, als officiële goede doel aan de vierdaagse verbonden. Iedereen die geraakt is door kanker kan er terecht. Voor een gesprek, informatie, een activiteit of om even bij te tanken.

Bij inschrijving voor de Wandel4daagse Alkmaar kunnen deelnemers een vrijwillige bijdrage doen aan ’t Praethuys. Tijdens de vorige editie is er een recordbedrag van maar liefst € 15.185,50 gedoneerd. 

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via www.wandel4daagsealkmaar.nl. 

Foto: aangeleverd