GO!-NH nu ook voor het MKB

REGIO - Grote midden- en kleinbedrijven (MKB) kunnen zich inschrijven voor het versnellingsprogramma GO!-NH SCALE van de provincie Noord-Holland
Het nieuwe programma GO!-NH SCALE richt zich op MKB’ers die al goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun duurzame innovatie uit te breiden naar nieuwe markten of gebieden.

Tijdens het GO!-NH SCALE traject worden bedrijven 6 maanden begeleid via individuele coaching, workshops en matchmaking. Samen met de bedrijven wordt verkend op welke nieuwe markten ze zich gaan richten en wat daarbij komt kijken.

Het Scale-programma bereidt de organisatie voor op flinke groeisprongen, door samen een goede ‘go-to-market’-strategie uit te werken onder begeleiding van experts.

Bedrijven kunnen zich tot 31 inschrijven via de website https://go-nh.nl/inschrijfformulier. Na de selectie start het programma in september.

Selectiegesprekken vinden plaats van 6 tot 9 september. De definitieve selectie is op donderdag 9 september. Bij definitieve deelname, wordt een eigen bijdrage van € 3.000,- gevraagd.

Op vrijdag 4 juni vanaf 14.00 uur is er een Webinar op https://nhnext.nl/

De provincie Noord-Holland geeft 5 gratis plekken weg onder de inschrijvingen. Op vrijdag 4 juni vanaf 14.00 uur is er een Webinar op https://nhnext.nl. Meer informatie: www.noord-holland.nl.

foto: Omroep Castricum