Omroepcastricum

Gezellig halfuurtje met de rollator-wandelgroep

LIMMEN - Per 14 oktober start de gratis rollator-wandelgroep in Limmen weer. Mensen die met een rollator lopen of mensen die het prettig vinden om langzamer te lopen zijn van harte welkom.

Wandelen is hartstikke gezond en daarnaast is dit een moment van ontmoeten, het opbouwen van sociale contacten en bewegen in de buitenlucht. De wandeling is iedere donderdag van 10.00 tot 10.30 uur en start bij het standbeeld op de Lageweide 3 in Limmen.

Na de wandeling is er de mogelijkheid om gratis koffie en thee te drinken in de hal van de huisartsenpraktijk in Limmen. Tijdens iedere wandeling loopt er een vrijwilliger mee die de groep begeleidt.

Voor deze wandeling hoeft u zich niet aan te melden. U kunt gewoon om 10.00 uur bij het standbeeld verzamelen en meewandelen. De wekelijkse wandeling is opgezet in samenwerking met Team Sportservice Kennemerland, Stichting Welzijn Castricum en Gezondheidscentrum Limmen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251 - 25 47 40.

foto: aangeleverd