Feel Good Concert Emergo

CASTRICUM - Zaterdag 11 februari geeft het fanfareorkest van Emergo onder leiding van dirigent Erik van de Kolk een Feel Good Concert. Het concert is in dorpshuis De Schulp aan de Visweg 45 in Egmond Binnen. 

Als gasten treden dit keer Thomas Heikoop en een combo voor u op. Thomas is een allround trompettist, die bovendien goed zingt. Naast het zingen van eigen liederen en covers treedt hij ook op met andere artiesten, zoals Douwe Bob.

De afgelopen tijd worden we geconfronteerd met nare berichten uit Nederland en de wereld. Met Valentijnsdag in het verschiet wil het fanfare orkest van Emergo daarom werken brengen waar u juist een goed gevoel bij krijgt. 

Allerlei aangename hedendaagse stijlen komen in dit Feel Good Concert voorbij, zoals jazz, funk, klezmer en ballads. Maar ook een medley uit The Westside Story en hits van Doe Maar.

De nummers worden weer op geheel eigen wijze met elkaar verbonden door Bert Groothedde. Bert is bij het vaste publiek van Emergo inmiddels een graag geziene presentator.

De aanvang is 20.00 uur en kaarten à 15 euro zijn te bestellen via de website van Emergo: www.emergo.org en ook verkrijgbaar aan de zaal.

Foto: aangeleverd