Energiecoach bij Repair Café in de bieb

CASTRICUM - Zaterdag 9 juli van 12:30 tot 15:30 uur is er weer een Repair Café in de bibliotheek van vestiging Castricum in Geesterhage.

U kunt samen met de vrijwilligers aan de slag met kleine elektrische en huishoudelijke apparaten, die maximaal het formaat hebben van een stofzuiger.

Ook kunt u komen voor eenvoudige reparaties aan computers en elektronica of elektronisch speelgoed. Verder is er advies bij textielreparatie, waaronder ook advies bij haak- of breiwerk. U kijkt mee met de reparatie en helpt of denkt mee waar dat kan.

Er is een energiecoach van CALorie aanwezig die u kunt voorzien van energie-advies. Zo kunt u o.a. een folder krijgen met 24 tips die u kunnen helpen om energie te besparen.

Naast gerepareerde spullen brengt een Repair Café ook veel gezelligheid. U kunt koffie en thee drinken en ideeën uitwisselen met andere bezoekers.

Wanneer het druk is, wordt mogelijk aan het eind van het Repair Café niet meer iedereen geholpen. Wilt u zeker zijn van reparatie, kom dan bijtijds.

De entree is gratis maar giften zijn welkom. U betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico. Er is geen advies bij fietsreparaties.

foto: Omroep Castricum