Contact met de gemeenteraad of vergaderingen bezoeken

CASTRICUM - Donderdag 12 en donderdag 19 mei vergadert de raad in het gemeentehuis. U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen. U kunt alle vergaderingen ook online volgen.

Dat kan via de link www.castricum.nl/raad-en-college/vergadering-bijwonen-of-volgen. U kunt de vergaderingen ook de volgende dag terugkijken via deze link.

De vergadering van donderdag 19 mei staat in het teken van de installatie van het nieuwe college. De vergadering begint om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

De volledige agenda vindt u volgende week op de website. U kunt de vergaderstukken altijd in zien via de link https://castricum.raadsinformatie.nl.

Vertegenwoordigers van verschillende gemeenteraadsfracties gaan graag met u als inwoner in gesprek. Wilt u een verzoek doen, loopt u tegen een probleem aan of wilt u een idee voorleggen, dan kunt u zich aanmelden voor het raadsspreekuur.

Het raadspreekuur vindt elke twee weken plaats op maandagavond. Aanmelden kan via de griffie, tot uiterlijk 12.00 uur op de donderdag voorafgaand aan het spreekuur. Het eerstvolgende raadspreekuur is op maandag 23 mei 2022.

Informatie over de vergaderingen, agenda’s, stukken en inspreken vindt u via de website https://www.castricum.nl/raad-en-college

Heeft u nog vragen dan kunt u terecht bij de griffie: e-mail raadsgriffie@castricum.nl, of telefoon 088 909 7014, 088 909 7094 of 088 909 9082.

foto: Omroep Castricum