Communicatietraining voor vrijwilligers

CASTRICUM - Het Vrijwilligers Informatie Punt Castricum organiseert dit voorjaar een communicatietraining voor vrijwilligers. Het gaat om zowel verbale als non-verbale communicatie.

Iedereen communiceert de hele dag. Verbaal en non-verbaal maar grotendeels ook onbewust. We doen maar wat en meestal komt het wel goed dankzij ons onderbewuste, maar het kan natuurlijk beter of prettiger. 

Tijdens deze training gaat u in een kleine setting, aan de slag met communicatievaardigheden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

· de juiste vragen stellen
· bewust en effectief luisteren
· samenvatten en doorvragen
· feedback geven
· non-verbale communicatie

Het is een interactieve training, waarbij u vooral zelf gaat oefenen. De training staat onder begeleiding van Wessel Louis, trainer bij de Vrijwilligersacademie.

De training is gratis maar opgeven is wel noodzakelijk en kan via de website van de Vrijwilligersacademie: vrijwilligersacademiebuch.nl

U bent welkom om mee te doen op dinsdag 7 maart van 09:30 tot 12:00 uur in Geesterhage, Geesterduinweg 3, Castricum. Voor vragen, neemt u contact op met Shirley Serno via: vip@welzijncastricum.nl.

Foto: aangeleverd