Beheerstraining E-bike in Akersloot

AKERSLOOT - Heeft u een elektrische fiets? En vindt u het soms lastig om de fiets te beheersen, bijvoorbeeld tijdens het op- en afstappen?  Dat is voor veel mensen heel herkenbaar en daarom gaat Ton van KPBiking in Akersloot E-bike-beheerstrainingen geven.

Er gebeuren steeds meer ernstige ongelukken in het verkeer onder fietsers. Geen goed nieuws, maar laat u zich daardoor niet ontmoedigen om op de pedalen te stappen. 
Door deze training krijgt u een betere beheersing over uw elektrische fiets en kunt u met meer zelfvertrouwen deelnemen aan het verkeer. Zo kunt u weer genieten van een rondje door de polder, het dorp of de duinen.

De beheerstrainingen worden iedere eerste donderdag van de maand gegeven op de parkeerplaats aan de Boschweg 17 in Akersloot. De training is van 11.00 tot 12.00 uur inclusief koffie of thee. De kosten zijn € 4 per training. Aankomende training is op donderdag 6 juli.

Wilt u een keer langskomen? Meld u zich dan aan bij Ton Kramer van KPBiking via info@kpbiking.nl of bel naar 06-505 060 87. Na de eerste les wordt er samen bepaald of een vervolg les nodig is. 

Team Sportservice Kennemerland voert het programma Doortrappen, veiliger fietsen tot je 100e, uit in de gemeente Castricum en ondersteunt KPBiking bij dit project.

Foto: aangeleverd