Bakkum Bruist 2023

BAKKUM - Sinds de eerste editie van Bakkum Bruist in 2016, is Bakkum in veel opzichten gaan bruisen. Jong en oud ontmoetten elkaar bij centrale activiteiten zoals optochten, rondleidingen en er was volop muziek, dans en spel. 

Het competitie element van een jury die versierde huizen, straten en wijken bekroonde, stimuleerde Bakkummers om samen met buren hun beste beentje voor te zetten. 

Na vijf jaar Bakkum Bruist wordt de formule van het evenement dat dorpsbewoners met elkaar verbindt herzien. De nadruk ligt dit jaar exclusief op straatactiviteiten. Centrale activiteiten vinden dit jaar niet plaats. 

Er is inmiddels een sterk netwerk van Bakkum Bruist straatambassadeurs opgebouwd die het waardevol vinden om een activiteit in hun straat te organiseren. 

Dit krachtige element van Bakkum Bruist zal dit jaar wederom aangemoedigd worden. Op zaterdag 9 september 2023 kunnen buurtgenoten hun straten of wijk weer laten bruisen. 

Het Bakkum Bruist Organisatiecomit├ę zal Bakkum Bruist blijven promoten via de straatambassadeurs en (sociale) media. Wie straatambassadeur wil worden of vernieuwende idee├źn heeft om Bakkum te laten bruisen, kan contact opnemen met Team Bakkum Bruist.

Foto: Linda Rullens (aangeleverd)