Auteur Era Richmen schenkt schrijversroyalty’s voor 100% aan twee goede doelen

LIMMEN - Auteur Era Richmen heeft afgelopen week een 1e donatie gedaan uit de opbrengst van zijn boek De Paarse Engel.  De cheque is overhandigd in Rosmalen aan de stichtingen Dream4Kids en AYA Jong & Kanker Foundation.

Daar waar Dream4kids droomdagen voor kinderen met een trauma verzorgt, zet AYA zich in voor jong volwassenen die worden geconfronteerd met kanker.

D4K-directeur Corine Heuvelmans mocht samen met D4K- fondsenwerver Dominique Oude Wansink en AYA-founder Kim Gringhuis-Ottens, de check ter waarde van 6.000,- euro in ontvangst nemen.  

Het is de tweede keer dat thrillerauteur Era Richmen uit Limmen, pseudoniem voor Eric Bakker, zijn volledige boekopbrengst aan een goed doel schenkt.

Bij zijn vorige boek, De Saraceense Samenzwering (2019), doneerde hij alle schrijversroyalty’s aan WarChild. De Saraceense Samenzwering werd destijds genomineerd voor verschillende prijzen. Ook het boek De Paarse Engel krijgt tot op heden zeer lovende kritieken.

Foto: v.l.n.r. AYA-founder Kim Gringhuis-Ottens, Dream4Kids-directeur Corine Heuvelmans, auteur Era Richmen en Dream4Kids-fondsenwerver Dominique Oude Wansink (aangeleverd)