ANWB nominatie voor Camping de Nesse

LIMMEN - Twee leuke meiden van de ANWB kwamen John en Nathalie Adrichem verrassen met een nominatie voor de 'Verkiezing Camping van het jaar 2023' in de categorie 'De beste kleine camping'.

John en Nathalie Adrichem runnen al zesentwintig jaar hun mini-camping in Limmen. De ANWB-nominatie kwam voor hen als een verrassing.

Een internationale vakjury heeft 10 favoriete kleine campings in Nederland geselecteerd, en Camping de Nesse is daar een van! Het echtpaar is super trots op deze nominatie!!

"Wij zijn door de ANWB vakjury geselecteerd, en nu is het aan het publiek om te stemmen. Wij hopen dat jullie ons willen helpen door te stemmen! Daarvoor hoef je niet per se bij ons gekampeerd te hebben, dus geef het door aan vrienden, kennissen en familie. Wij hopen dat jullie ons deze mooie titel gunnen."

Gasten prijzen de gastvrijheid, de ruime staanplaatsen en het feit dat het vlakbij het strand is gelegen. "Het is hier altijd keurig voor elkaar, het personeel is altijd vriendelijk en het sanitair is echt top," vertelt een bezoeker.

Of Camping de Nesse de eerste prijs krijgt, is nog even afwachten. Op 11 januari 2023 maakt de ANWB bekend wie van de tien genomineerde campings de winnaar is. Stemmen kan tot en met 30 oktober 2022, via de link: ANWB.NL/STEMMEN.

Foto: aangeleverd