Adje's Column - Kijkcijfers

Wat een gevecht tussen de verschillende praatprogramma’s op de televisie, zoals Jinek, M, Beau, Op1 en VI. Wie scoort de meeste kijkers, wat natuurlijk mede afhankelijk is van de gasten die komen aanschuiven. 

En wat te denken van de onderwerpen, die vaak dezelfde zijn bij deze programma’s, als het maar over Corona of de politiek gaat en nu uiteraard over The Voice, met al die zogenaamde deskundigen. Allemaal met net even een andere mening en uitspraken over de verwachtingen en de te nemen maatregelen.

Dan blijkt er ook nog een groep van OBN' ers te zijn, oftewel ‘Onbekende Bekende Nederlanders’ , die met de strontemmer rammelen (Amsterdamse uitdrukking), om vervolgens allerlei onzin uit te kramen.

Van al die ongein hebben ze bij ‘Omroep Castricum’ geen last, daar wordt namelijk iedere twee weken, het programma ‘Couleur LoCALe ’ uitgezonden.

Ook een praatprogramma, maar met interessante gasten, vaak BC' ers, ook wel ‘Bekende Castricummers’ genoemd, die iets zinnigs komen vertellen. Dus lekker onderuit met een bak koffie of wat sterkers, een uurtje het wel en wee over Castricum bekijken op de televisie.

Uit metingen blijkt dat ze daar niets te klagen hebben over de kijkcijfers, dus wat let je?

Adje van Boven