Activiteiten Week van de Ontmoeting Castricum

CASTRICUM - Tijdens de Week van de Ontmoeting van 29 september t/m 6 oktober zijn er in de gemeente Castricum diverse leuke en sportieve activiteiten.

Deze week valt samen met de landelijke Week tegen Eenzaamheid, waarin extra aandacht wordt gevraagd voor het thema eenzaamheid.

Mensen kunnen elkaar ontmoeten, met elkaar wandelen of aan andere activiteiten meedoen. Het programma in de gemeente Castricum bestaat onder andere uit de volgende activiteiten:

- 30 september vanaf 08.00 uur: dauwtrappen vanaf het Huis van Hilde, met een ontbijtje toe. Kosten: €15 p.p.

- 30 september ‘Samen stappen en Werelds happen’: op Dorpsstraat 30 start om 16.00 uur een puzzeltocht van 1,2 km met vragen over werelddelen. Aansluitend een proeverij van wereldse hapjes bij Welzijn Castricum (gratis).

- 2 oktober van 10.00 tot 12.30 uur: wandeling met natuurweetjes, muziekoptredens en koffie/thee met taart toe, start bij bezoekerscentrum De Hoep (gratis).

- 3 oktober vanaf 14.00 uur: bijeenkomst voor ouderen in de Schakel. Aan de hand van het 360 verhalenspel worden de mooiste verhalen met elkaar gedeeld (gratis).

- 3 oktober van 13.30 tot 14.30 uur: Castricum Ontmoet, sport- en spelactiviteit. Locatie vv Limmen Dampegheestlaan 2. Let op: vooraf aanmelden voor Castricum Ontmoet is verplicht.

- 5 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur: koffiedrinken bij Fase Fier in Bakkum of bij de tuin van Kaptein Rommel.

- 5 oktober van 13.00 tot 14.00 uur: Castricum Ontmoet, sport- en spelactiviteit. Locatie FC Castricum. Let op: vooraf aanmelden voor Castricum Ontmoet is verplicht.

- 6 oktober 10.00 tot 12.30 uur: 25 km fietsen met de buurtsportcoach met tussendoor een kop koffie. Verzamelen bij ingang gemeentehuis Castricum. Meld u aan via kennemerland@teamsportservice.nl.

Op www.castricum.nl/weekvandeontmoeting vindt u de complete lijst met activiteiten in de buurt. Ook kunt u zich hier aanmelden voor bepaalde activiteiten waar een inschrijving voor nodig is.

foto: aangeleverd