5de editie 'Blik op de Strandwal'

AKERSLOOT - Tijdens een gevarieerde open dag van Brandweer Akersloot, Boerderij het Vertrouwen en Scouting Akersloot op zondag 2 april a.s. wordt weer grootst uitgepakt op hun strandwal. 

Door het bundelen van demonstraties en het etaleren van hun activiteiten wordt het de 5de keer dat deze gezellige open dag word georganiseerd. 

Het beloofd weer een fantastische dag te worden. Vanaf 11.00 uur bent u welkom, voor brandweer demonstraties en veiligheidsvoorlichting. 

Bij de boerderij kunt u alle landbouwvoertuigen, stallen, het vee en jongvee bezichtigen en ziet u hoe een moderne boerderij tegenwoordig functioneert. 

Bij Scouting Akersloot kunt u het moderne gebouw bewonderen, en staan vrijwilligers klaar om u van alles te vertellen over Scouting. Daarnaast is het voor de kinderen mogelijk om met een strippenkaart deel te nemen aan diverse uitgezette spelletjes. 

Verder zijn er een vrijheidsdressuur demonstratie om 12.30 en 14.30 uur, een springkussen, een hobbyhoek, een ambulance en schapen met lammetjes te zien.

De open dag begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. U kunt het evenement nu al volgen op Facebook of Twitter. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via rob.dekker@planet.nl of via 06-162 940 24.

Foto: aangeleverd